Indien u vragen hebt of een offerte wenst aan te vragen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Maak Afspraak   0474 49 32 25

ONDERHOUD & HERSTELLING

Uw auto, onze drive!

Bij D&S Cars in Borsbeek leven we echt voor ons vak. Het resultaat? Perfecte herstellingen aan uw wagen en een uitmuntend onderhoud dat uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst aan een correcte prijs! Ook lichte bedrijfsvoertuigen, bestelwagens en aanhangwagens kunnen bij ons terecht. Mede dankzij onze vlotte service hebben we de voorbije jaren een uitgebreide poule van tevreden en steeds wederkerende klanten opgebouwd. Onze reputatie blijven we bij D&S Cars waarmaken door telkens weer voor een compleet dienstenpakket te zorgen met, indien nodig, een gratis vervangwagen

Onze service beperkt zich echter niet tot het herstellen en onderhouden van uw wagen. We helpen u bijvoorbeeld evenzeer met het vinden van de juiste banden voor uw voertuig. Wanneer kiest u voor een goedkopere maar veilige variant en wanneer opteert u voor duurdere autobanden? Waar let u best op wanneer u autobanden koopt? Bij D&S Cars staan we u bij met ons deskundig advies! Dankzij de combinatie van onze diepgewortelde passie voor wagens en onze transparante en persoonlijke bediening op maat van de klant, onderscheiden we ons moeiteloos van onze concurrenten. 

Compleet dienstenpakket

Naast onze specialisatie in auto’s van de gerenommeerde merken Skoda, Audi en Volkswagen, verzorgen we bij D&S Cars ook het onderhoud en de herstelling van wagens van alle andere merken. Moet de motor van uw wagen gecheckt worden? Wilt u uw auto winterklaar maken of moet u uw voertuig naar de keuring brengen? Vertrouw dan op de expertise en ervaring van D&S Cars. Zelfs met de installatie van een Power Box, met het onderhoud van uw airco en bij problemen met de elektronica van uw wagen helpen wij u met plezier verder. 

Bij autopech of een platte band, laten wij onze trouwe klanten niet in de kou staan. U kan rekenen op een snelle en efficiënte bijstand, bandenservice of takeldienst.

Een (klein) ongeval gehad? Ook dan kan u gerust uw auto binnenbrengen bij D&S Cars in Borsbeek voor het uitblutsen van uw beschadigde carrosserie en het herstellen en herspuiten van uw koetswerk, ook in metallic lak.

Contact

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht op onze website? Heeft u bijkomende vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Contacteer D&S Cars in Borsbeek dan gerust. Wij staan u met plezier bij met onze kennis en expertise!