Indien u vragen hebt of een offerte wenst aan te vragen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Maak Afspraak   0474 49 32 25

BANDENCENTRALE

Veilig op de baan met kwalitatieve banden

Goede autobanden zorgen voor een uitstekende bandengrip op de baan en zijn bijgevolg uw garantie op veiligheid. Wij bieden u een ruim aanbod van allerlei soorten banden die geschikt zijn voor verschillende seizoenen. Zomerbanden, winterbanden, all-seasonbanden, … Elke band heeft specifieke eigenschappen die ervoor zorgen dat de ene band in bepaalde omstandigheden geschikter is dan de andere band. Samen met onze klanten zoeken we naar de banden die het best passen bij uw wagen en bij uw vooropgesteld budget. Zodra we een keuze gemaakt hebben, gaan we aan de slag zodat u zich binnen een mum van tijd weer veilig en zonder zorgen op de weg kan begeven.

Contact

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht op onze website? Heeft u bijkomende vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Contacteer D&S Cars in Borsbeek dan gerust. Wij staan u met plezier bij met onze kennis en expertise!